Selasa, 10 Jun 2008

Thank you notes

Terima kaseh kepada sesiapa yang wish aku melalui calls, sms, mms, email, private messages/comments (friendster), ucapan, doa ataupun didalam hati. really thankful.

terutama kepada اني, ibu dan ayah aku, adik aku, akak aku, staff staf Bank Al-Rajhi di Taman Molek, president, yazid, jay em, fafa, azah, azie, liyana, ana, robin, farol, danial, ieda, suhailah, amal, rea, liyana jaafar, adik elektroboy, aja, azue, ain, atiqah, siti fairuz, 'budak', sha, bapak, Ee, abeming, rahman, datuk seri, en_me, cat dan kepada mereka yang aku lupa nak mention nama korang kat sini. hehe

Terima kaseh juga kepada اني kerana bagi hadiah Sony MicroVault Tiny dan Lego City: Police Truck (7743). aku sangat sukakannya. dah lama aku impikan nak dapat kedua dua barang ini, dan terima kaseh kepada اني kerana membantu merealisasikan impianku. Terima kaseh juga kepada staff Al-Rajhi sebab bagi hadiah key chain kat aku. hehe.. thanks :)



Terima kaseh juga kepada yazid dan cat kerana bagi aku sebungkus donut dan kueh. thanks :) pandai eh yazid ni. letak kat depan muka aku time aku tengah tdo. hehe



juga terima kaseh kepada اني kerana sudi berjalan jalan dan menemani aku pada hujung minggu ini :)

dan terima kaseh kepada celcom sebab aku dapat call free selama 7 hari :D

10 ulasan:

  1. bz kah aku sampai nama aku xde dalam senarai...sedey...sowi da lm x menyinggah...hari ni baru sempat...4 whatever it is...gud luck (belated)...hehe

    BalasPadam
  2. no problem...tp, bday sy jgn lupa...hehe

    BalasPadam
  3. abeming..
    hehe. it's ok la. thanks :)

    president..
    err.. bila tu eh ;p

    BalasPadam
  4. huhu.nama dalam senarai!
    err,part call free tu yg best kan..princess pun dapat tak lama lagi:)

    BalasPadam
  5. ya. sangatnya best. tapi saya dapat sehari lepas itu (sbb celcom ada problem ape tah). tapi tak kesah la. yang penting dapat bergayut puas puas (macam monyet yang suke bergayut tu)

    BalasPadam
  6. wah, banyaknyer hadiah.. happy belated birthday my bro fafa tewww..

    BalasPadam
  7. aq tukang bagi, cat yg belikan. he he he

    BalasPadam
  8. en_me..
    thanks. hehe

    yazid..
    ye ke. hehe. thanks gak kepada kamu berdua ;)

    BalasPadam
  9. jangan transform jadi monyetplak bro?ok?hahaha

    BalasPadam
  10. eh birthday kau ke????
    sungguh aku terlupa!

    selamatlah
    selamat tambah satu angka lagih.

    BalasPadam

terima kaseh :)