Sabtu, 17 Januari 2009

مرحبا



there's nothing more fresher then wake up in the morning, feel the cold breeze, a cup of milo and surfing with naked cpu... ahhh.. brisk!

۞

quick story:

welcome to blogsphere for these people:

+ fafa: kawan baik aku. tak tau blog dia pasal apa. hahaa [Bitter Sweet anyone??]

+ Teratak61: cerita mengenai aktiviti penduduk di teratak 61, iaitu Jay Em, Fazrol dan Mat Z [Teratak 61]

+ Fazdi: aku rase die ni nak test main main blog je kot. fazrol kate die buat blog semate mate nak tunjuk cara nak buat blog kat teratak 61. hehehee [life as a fazd|]

dan selamat kembali kepada johari [sKeLEtON cOfFeE] :p

ps: ekceli nak cite pasal bende lain, tapi nanti nanti lah. saje nak post something kat sini gune pc cik اني (pc yang kat dalam gambar atas tu). hehehe

14 ulasan:

  1. seb bek cpu yg naked...bukan ko yg naked...heheh...
    kalu x mesti nitemare aku mlm nnt...

    BalasPadam
  2. biasanya bnda2 yg naked ni disentuh boleh membawa keasyikan.
    tapi naked pc ni disentuh boleh membawa ko ke alam yg lain..

    BalasPadam
  3. azie..
    sexy tak? ;p

    missyizatti..
    nak repair dan inspect. tu yang kene bogelkan tu :p

    teratak61..
    hah. macam korang tak penah tengok aku naked je. macam tak biase je. hehehe

    johari..
    hahaha.. tepat skali. alam kemiskinan pon leh gak. short circuit :p

    BalasPadam
  4. wah lagi sexy daripada gadis kalendar FHM.

    uhuhuh

    BalasPadam
  5. uh..tak kena karen ke masa menggunakan pc naked semasa ko tgh naked?..tak baik untuk perkembangan zakar..

    BalasPadam
  6. takper, cpu takdok aurat bro.. ehehe

    BalasPadam
  7. yazid..
    terangsang la tu :p

    zaidi..
    tapi karen tu la sedap. ade geli geli sedap. hahaa

    peyus..
    takkan tengok pc naked dah terangsang. hehee

    en_me..
    tapi dalamnye tu yang ehem ehem. hehee

    BalasPadam
  8. Dah ade broadband pakai gak yg free...
    Hampeh..

    BalasPadam

terima kaseh :)