Khamis, 22 September 2011

Restoran Ayub

14 September..

Pagi lepas subuh.. Perbualan antara aku dan aan..

Aan: Sarapan kat Ayub?
Aku: Dlm pkl 8.30 sy sampai Ayub eh.
Aan: Worait! Haha ^^

Pukul 8.00 paginya pula.. Perbualan antara aku dan Geweng..

Geweng: Aku on the way nak pergi office kau ni.
Aku: Alaa aku nak g sarapan dulu kat Ayub. Datang la Ayub dulu..
Geweng: Ha ye lah ye lah..

۞ ... 30 minutes later









. . . . .






۞

Oh kalau korang tertanya - tanya, apsal aku asyik sebok - sebok nak citer pasal restoran ayub, korang kene tau,,, Yang aku, budak - budak Teratak 42 dengan mereka yang rapat dengan kami selalu lepak kat Restoran Ayub.. Sampaikan, ade pembaca blog kami yang datang dari Kuala Lumpur pon menganggap Restoran Ayub ni sebagai salah satu destinasi yang menarik kat Johor.. haha


Lagi satu,, kadang2 diorang invade kitorang punye outside life.. Ni msg dari Geweng..



You see? You see?

4 ulasan:

  1. Hehe.. Kalau datang JB, singgah la Restoran Ayub :P

    BalasPadam
  2. Aku ada bertanya maidin masa kat airport knapa dia tutup, rupe2nye polisi baru restoran ayub, sebulan cuti satu hari...baru jer start polisi ni.

    BalasPadam

terima kaseh :)