Jumaat, 17 Ogos 2007

...aah! pics!~...

pemandangan di hadapan bangunan ibnu sina


sekeluarga anjing liar melawat bangunan ibnu sina


orang berbasikal di jalan besar pada pukul 2 pagi (pic tak cantik sebab aku snap pic sambil isap rokok and sambil bawak moto)


pemandangan di tempat baru untuk aku menghisap rokok


.. menghisap rokok sambil membelakangi bangunan iis


orang selalu bertanya, ape yang aku bawak dalam beg plastik itam nih? dulu orang tertanya tanya ape yang aku bawak dalam kotak itam.. (len kali aku letak pasal kotak itam tu lak)


ni ha:



  1. 3 bijik harddisk: 20G, 60G and 80G

  2. USB to IDE and Power cable/converter

  3. DVD kosong. in case kalo harddisk aku tak cukup nak store keje aku.

  4. Nescafe 3 in 1. in case kalo aku tetiba haus.

  5. MP3 player. sekadar pendrive je..

  6. Blutut dan 'John the Ripper'...

  7. Wifi Adapter. kadang kadang lan tempat aku sengal.

  8. err.. aksesori rokok :)



hehe

2 ulasan:

  1. skali aku teringat masa makan kat mana ntah ari tu... ko dgn slumber meletakkan kotak yg ada tulis pusat kesihatan or something like that...
    lalu monok pun dgn senang hati tanya, kotak apa tu??
    ko pun jawap dgn senang hati jugak, ni kotak ubat aku. kalo takder benda ni susah aku...
    dgn muka yg penuh kejujuran n terasa simpati bagi sesaper yg melihatnya...
    monokpun dgn nada ambil berat bertanya, ubat apa??
    aku pun (walaupun aku dapat mengagak bahawa ko saja nak kenakan org - maklum la, aku ni tua skit dari koranga) hampir termakan tipu daya tersebut... tapi aku still merasionalkan otak aku sambil membuat muka yg menunjukkan rasa simpati (kononnyer ko betul sakit la)..
    lalu ko pun membuka kotak tersebut... dan ko pun menunjukkan ubat tersebut....
    apakah ubat itu...
    -satu set perokokkan-

    BalasPadam
  2. mase tu kite makan kat taman sri skudai (gerai makan a.k.a payung).

    ahaha. camne la aku leh kantol dengan ko nih. aku nak kene prektis lagi nih bagi berjaya.

    tapi.. sekarang ni kotak itam tu dah jadi kenangan sahaja. selepas aku terjatuh and tergelongsor dari bukit (disaksikan oleh kucai dan monoque), aku buat preparation untuk melepaskan kotak itam tu. sebab dak koyak and komot. takde safety untuk ubat ubat aku tu..

    ehm.. some people menganggap rokok tu adalah ubat mereka. kalo tak dapat, boleh menggigilkan tangan, mengganggu pergerakkan neuron dan sebagainya. poor to them =(

    BalasPadam

terima kaseh :)