Khamis, 2 Ogos 2007

Freak..

Semalam aku berborak dengan sorang pompuan ni. boleh la nak dikatakan die ni freak, a same type as me. so, kitorang pon borak borak as a freak person in a normal world. di atas keizinannya, aku paste je la ape yang aku borak dengan die and aku try cut ape ape yang terlalu personal.. (sorry, banyak guna compressed word. maleh haku nak extract. nanti mengubah karya asal lak).

(a = aku. d = die)

d: jalan yg lurus tp suke nk bg koner sket..freak but not weak..pe org pk x pntg...its only a mind perception..we r not the mighty one who can judge others..we owe this life to Him..xda pe2 hak nk wat hal kt org len..

a: Haha.sbb awk pandang dr persepsi lain dr diorg.kan?tu ygwat menarik tu.mmg kalo wat diluar kebiasaan manusia normal,mmg org ckp camtu.

d: Sy x pduli pndgan diorang,its not about being normal,its about how u behave towards life...oke lah,senang cite ayat rngkas nya..sy nk jd org yg ikhlas ngan Allah,org lain,dan dri sy...insya Allah,xda istilah freak bg org yg ikhlas..

---0<----

a: Tu yg ok.ckp ikut idea yg ada di kepala tanpa perlu wat limit based on ape yg org ckpkn.x ramai yg leh wat camni.sy pn susah nk wat camni.byk pk hati org len..

d: jg hati org sbb thutang budi..malay's old routine... :-(

...aah! terlampau obses untuk menjadi manusia normal hanya sekadar menambahkan lagi tekanan dikepala. damn..

9 ulasan:

  1. celah mane lak ko freak...sape yg ckp ko freak?ape ciri2 freak?normal jek aku rasa...

    BalasPadam
  2. takde la freak pon fa.. cam biase je aku tengok..perasaan je tu.. hik8..

    BalasPadam
  3. mungkin rmi yg duk ckp perangai ko pelik kot...tu yg ko rase ko freak...pd aku...ko still normal...just otak jauh lebih cerdik or genius dr aku...apelah ko mkn otak terang bebenor..hihi...ni nk menuntut ni...otakku lembab la bro...

    BalasPadam
  4. @abeming, chuckymarine, underaged gurl

    Aku amik dari wikipedia:
    "In current usage, the word freak denotes a person with an unusual personality"

    haha. i have unusual personality rite?

    BalasPadam
  5. wrong....sbb ko berpersonaliti anuar zain...hahahahahaha

    BalasPadam
  6. jangan la cakap camtu. malu la i.. awww

    BalasPadam

terima kaseh :)