Jumaat, 14 Mac 2008

¹/²

Not only is the universe stranger than we imagine, it is stranger than we can imagine.
Sir Arthur Eddington



baru 1/2 bulan iaitu baru 1/2 events yang aku selesaikan untuk bulan ni. banyaknya kerja. kalo semua kerja aku tu berkaitan, tak apalah jugak. leh shift siket tarikhnya. ini tidak. tak apalah. demi mencari rezeki yang halal.. semoga aku dapat menghadapi bulan ini dengan tenang. dan semoga tiada unsur unsur cracked-mind yang akan berlaku


ps: lame dah tak visit blog kamu semua. maaf ya.

۞



apa yang menggembirakan minggu ni adalah aku dapat lihat buku conference yang meletakkan paper aku. buku conference dari Universiti Cambridge :D alhamdulillah paper aku diterima di cambridge sane. tapi... apsai nama aku tu disalah tulis lak??


۞



aku membantu rakan aku menjual barang.

  • Electric Saver: RM 180

  • 1GB M2 Sandisk: RM 65

  • 2GB M2 Sandisk: RM 95

  • 1GB Micro SD: RM 38

  • 2GB Micro SD: RM 60


harga tersebut termasuk dengan posting around malaysia :D ada sesiapa nak, sila hubungi aku ya. tell this to others. jgn risaw. jaminan disediakan. dia juga menyediakan pendaftaran streamyx. contact me to know futhermore.


۞

time time camni la aku suke sangat dengar lagu lagu cromok. lagu lagu dia banyak memberi unsur unsur membina dengan muzik yang keras :D think positive yo! terutamanya lagu Cromok - Error.mp3, dan Malex - Error.mp3 (album: hail to the king/a tribute to cromok)

:)

20 ulasan:

  1. aku tgh snyum.... dapat bonusss....

    BalasPadam
  2. aku nak tumpang boleh?

    tumpang gembira

    dan

    tumpang merasa :D

    BalasPadam
  3. wah, aq ok kalu sibuk weekdays, tapi setelah hampir dua bulan tidak lepak umah weekend buat aq terasa nak ngangis

    BalasPadam
  4. bukan ke ko ari tu dah lepak di rumah weekend sambil kemas kemas rumah. hehehe

    BalasPadam
  5. macam menarik je paper diterima di cambridge..hehe.tahniah..=)

    BalasPadam
  6. takde lah menarik sangat. biase biase je XD

    mekaseh btw

    BalasPadam
  7. tahniah..sudah ada publication =) mudah mudahan bertambah koleksi..

    BalasPadam
  8. terima kaseh. insyaAllah nak tambah koleksi lagi ;)

    BalasPadam
  9. mmg patut ko duduk ibnu sina...otak ko mmg bagus...kagum aku kagum...

    BalasPadam
  10. haha. tak la. kebetulan je tu aku kene ikut penyelia aku g ibnu sina ;p

    BalasPadam
  11. ya betul. tepat sekali. kamu mesti familiar kan dengan EEG.. ;p

    BalasPadam
  12. x la familiar sangat tapi saya tahu la...ada gak belajar sikit.. wah..best ar...boleh ar kita bekerjasama nnt...hehe

    BalasPadam
  13. wah..congrats!! sedang bekerja keras untuk itu juga :)

    BalasPadam
  14. president..
    boleh aje kite nak kerjasama. kamu amik part 'kerja', sy amik part 'sama..

    kakok..
    thanks ;p semoga kamu dipermudahkan urusan utk publish paper kamu nanti ;)

    BalasPadam
  15. wah..kagum sama kamu.
    masing2 ada kepakaran snirik.
    kelebihan masing2...ko lebih
    part tuh.aku lebih part merapu
    jek.

    Aku kagum dgn diri aku dan kawan2
    aku semua.korang mmg best!!

    BalasPadam
  16. haha. banyak la ko. aku nak pecah kepala and really hoping aku dapat cepat abis. almost cracked up ;(

    ya. ko pon memang best. berjalan je. hehehe

    BalasPadam
  17. boleh. rajin rajin lah berusaha dan bertawakkal kepadaNya. insyaAllah boleh ;)

    BalasPadam

terima kaseh :)