Khamis, 15 Mac 2007

:)

Bangun pagi pukul 3 pagi. then tak leh tdo terus. datang opis awal, bukak komputer then terus bagi testimonial kat 'k'... gambar kucing hitam. nak buang suwey. hehe

pukul 11 tertido sementara nak tunggu penyelia datang. pastu die datang, aku pon dengan laloq laloq present ape yang aku dah buat. actually ape yang aku buat ni banyak salah. tapi gamble je la present..

aku: ... so, dari matrix covariance ni, saya dapat variance yang sangat besar. jadi saya tak leh pakai matrix covariance, kene pakai matrix correlation.
penyelia aku: ops. bab statistik ni saya lemah siket.

ding. tetiba ade tanduk kat kepale aku. start dari situ aku start main pusing pusing siket ape yang 'aku buat'. nak bagi win win situation. tak nak die lose hope kat aku.. takkan la aku nak cakap kat die "Doktor, saya kira kira tapi salah". ahaha. konfem la die mengamuk lagi dengan aku. thanks to several social engineering teknik, dua dua (aku dengan penyelia aku la) balik dengan hati yang puas. bukan menipu. tapi just bagi penjelasan yang sangat kabur.

die ade cakap. lecturer lain (member member die) yang lepasan mrsm memang jenis study malam. study ikut kepala sendiri. perangai lain macam. tapi kali ni die first time dapat student macam tu. so, agak surprising siket la sebab die kate aku ni pon lain macam je. hehe

tengah hari, ade kakak rmc telepon. die kate aku punye gaji hampir settle. yeah. hopefully, this story will come to end soon. dah tak banyak duit dah ni. penat pon satu hal gak.. (~o~) <- simbol tiru anum..

ari ni asyik layan lagu lamb of god ulang ulang. lirik die best..

If There Was A Single Day I Could Live,
A Single Breath I Could Take,
I'd Trade All The Others Away.

9 ulasan:

  1. "If There Was A Single Day I Could Live,
    A Single Breath I Could Take,
    I'd Trade All The Others Away."

    'f',hntr mp3 tu kt aku ym kang eh...menarik je lirik die..die ckp ko lain mcm ke?hmm aku bg 10 kali lain macam..hahahahaha...dr sudut positif, lain mcm ni adalah 'unik',unik ni lain dr yg lain...ni satu kelebihan...heheh

    BalasPadam
  2. Tajuk lagu tu, Laid To Rest. ok. karang aku bagi.


    ye. ye.. aku tau aku ni lain macam siket. ade masalah kat mental aku. ahahha

    BalasPadam
  3. ahahah no hard feeling fa eh..weh best gak lagu tuh...bergegar najis telinga aku mendengarnyer...habis jatuh berguguran...HAHAHAHAH!

    BalasPadam
  4. ahaha. aku lupe lak nak cakap band ni main lagu neo-trash metal.

    BalasPadam
  5. aku lupe nak cakap. video lagu ni aku ade letak la kat aku punye blog. dah lame dah aku letak. tengok kat belah kanan yang tempat "now playing" tu..

    BalasPadam
  6. hampa..aku try play now playing tu....ntah cmn network slow gmbr xgerak2 sore xkuar...aku stop balik...

    BalasPadam
  7. ler.. amik ni.. tapi, intro die..... kalo ko leh terima takpe la kot.

    BalasPadam
  8. weh... no komen.. but i just wanna put a comment muahahah

    BalasPadam
  9. aku menerima segala bentuk komen, walaupun komen yang tak macam komen. ahaha

    BalasPadam

terima kaseh :)