Rabu, 18 Julai 2007

:)

aku suke giler kalo lepak lepak dengan ijan, jay em and fazrol. lidah masing masing tajam and kejam giler (termasuk la aku). mengutuk orang sesuka hati. tapi best. sebab nanti kitorang gelak2.

and antara specialist kitorang adalah mendownkan orang dan diri sendiri. dari orang yang bersalah sampai orang yang tak bersalah pon kene.

mase lepak lepak makan goreng pisang kat taman sri pulai.. dari budak kecik yang mintak order air tu, sampai la orang yang lalu lalang. sume kene hentam. ahaha.. korang test la. best giler.

tapi kadang kadang, leh gak mendownkan diri sendiri. ni contoh perbualan aku dengan salah sorang tu kat atas moto..

dia: aku dulu dari sekolah rendah sentiasa berada di tempat teratas. always on top. masuk kelas pandai pandai je. masuk sekolah menengah and mrsm, aku pon sentiasa di atas. sentiasa menjadi referer ramai orang. sentiasa di awang awangan. sentiasa mendapat pujian..
aku: a'ah.
dia: tapi masuk je utm, terus jadi lowest of the lowest. loser giler aku rase..
aku: betul la. aku pon macam tu gak.

then suddenly kitorang tetiba down kat atas moto tu. nak gerak pon dah mule la macam malas je..

8 ulasan:

  1. ahahahha.. aku g makan jap... adoi.. down terus bila tgk wallet

    BalasPadam
  2. @kucai
    g la makan. kat sini hujan. malanye nak makan..

    @abeming
    ehem ehem. hehe!~

    BalasPadam
  3. is wheel of life (karma), jgn kita bangga dgn kejayaan dulu

    BalasPadam
  4. Baca Buku ini So Smart But...: How Intelligent People Lose Credibility - and How They Can Get it Back
    Author : Weiner, Allen

    BalasPadam
  5. wahahaha.. aku ni bukannye jenis rajin membaca bro.

    BalasPadam
  6. Uhh patot pun ko makin kerek. Rupenye ko slalu prektis.

    BalasPadam

terima kaseh :)