Khamis, 19 Julai 2007

cinta

ni SMS dari member aku...

cinta...
suatu ungkapan yang belum pastikan keindahannya kerana disebalik keindahan cinta itu tersirat seribu kepahitan pastinya merentap kedamaian jiwa seorang pencinta setia taktala ikatan di undang kekecewaan... namum ia tetap betah menjemput setiap jiwa yang punyai hati dan perasaan. hakikat yang tersimpan disebalik anugerah ini tak terungkai dengan bicara dibibir, tak tergambar dengan lakonan. begitu syahdunya kurniaan ilahi lahirnya dari hati seorang insan berakal, beremosi, penyayang dan berperasaan...

9 ulasan:

  1. Semalam ko tgk movie Notebook, ko ngagiskan. he he he

    BalasPadam
  2. ek eleh. ko la yang nangis. pas tengok cite tu ko dah senyap je. aku rilex je siap boleh gelak ketawa dengan geweng and panjang lagi..

    ahaha

    BalasPadam
  3. Yazid emosi... tgk cita jiwang nangis.. tgk cita gaduh nangis.. tgk cita ganas.. nangis.. ish ish ish.. cita klaka je die x nangis.. die gelak.. pastu nangis....

    ko bayangkan ko dalam situasi yazid
    yang tgh tgk cita klaka ..nada stylo skit.. ok.. cuba ko try cara die gelak dan menangis dalam satu satu masa.. 1.. 2.. 3... ok.. mula.. skrip dibawah

    "kalaka syot cita tu.. hahahahahahahahahahahahahahahahahah.. isk isk isk.. huhuhuhuhuhuhhhuu isk isk isk... hahahahahah.. huhuhuhuhuhuh "

    BalasPadam
  4. a'ah dowh. kat umah kite tu, yazid la yang paling emosi sekali. dah la cepat merajuk..

    smalam aku perasan die (yazid) tertdo kat bilik ko (kucai) sebab die merajuk + jeles dengan ko yang asyik layan fit aje.. die tunggu je ko pujuk die sampai die tertdo..

    ahaha

    BalasPadam
  5. ko yg suka merajuk. sebab aq penat semalam aq tido atas kerusi.

    BalasPadam
  6. Love is the greatest feeling,
    Love is like a play,
    Love is what I feel for you,
    Each and every day,
    Love is like a smile,
    Love is like a song,
    Love is a great emotion,
    bla bla .......

    BalasPadam

terima kaseh :)