Rabu, 25 Julai 2007

Events

@UTM, Skudai
25 - 28 July 2007
+ PC Fair
+ Fiestra (Pesta yang KRP anjurkan tu)

25 July 2007
+ Gegar U (kat alumni, 8am ke 5pm)

@Central Market
27 July 2007
+ Kritikal Mass! Jammit (*)


@KL/Ipoh
27 July 2007 (KL), 29 July 2007 (Ipoh)
+ Body Surf Gig! (*)


@One Utama/Midvalley
29 July 2007
+ eX MrsM MuaR 2000-2001 (poyo je. macam jadik je.. ahaha)

where am i to go?? where should i go??

ref:
+ http://ricecooker.kerbau.com/

7 ulasan:

  1. "where am i to go?? where should i go??"

    pegi MASJID...buat amal ibadah...harharharharhar...jgn mrh ek encik fa....

    BalasPadam
  2. gile pedas ayat....

    tapi betol gak tu.. dapat gaji ni beli alquran satu.. selalu bace alquran ea..

    BalasPadam
  3. @abeming
    thanks atas peringatan ko tu. i'll bear it in my minds :)

    tak semestinya kat mesjid je kite leh wat amal ibadah...

    @underaged gurl
    thanks. insyaAllah..

    BalasPadam
  4. heheh...sbb ko ty nk pegi mane...aku suh pegi sane...alang2 dh sampai sane...niat iftitah...tidor...dh dapat pahala...hehehe..yup...buat kt mane2 boleh...but ekceli sepanjang nafas berjalan...so anywhere...but anytime is the question...keh3...(aku ckp jek...nak marah, marah kuchai...wahahaha...xpasal2...)

    BalasPadam
  5. tak marah pon. yup. it's a good idea.. nanti aku tengok ar camne.

    tapi macam poyo je kalo aku tulis kat blog "aku nak g kl, then beribadat jap kat sana".. ahaha. senyap senyap sudah :p

    BalasPadam
  6. [quote]tapi macam poyo je kalo aku tulis kat blog "aku nak g kl, then beribadat jap kat sana"[/quote]

    marah incik2 tabligh kang..."mariler kita kuar ziarah2...beribadah"...ngengenge....

    BalasPadam
  7. ahaha. pedulik ape aku kalo diorang nak marah. buat amal, tak perlu la nak announce ke public.

    but if korang jenis macam tu, then go on la. it just my style was completely different..

    BalasPadam

terima kaseh :)