Rabu, 23 Januari 2008

Losyen Mustajab

ini adalah kesinambungan dari post ini, iaitu Clash Of Superheroes

pulang sahaja dari meeting tu, aku pon bergegas berjumpa dengan Dr Z, membincangkan task apa yang perlu aku lakukan. dan dia ada bagitaw aku untuk menghantar aku pulang sebelum itu. aku cakap ok je. kemudian, aku bergegas pulak pergi mencari Dr T. aku telefon dia. dan dia cakap dia ada lagi di fakulti dan aku perlu berjumpa dengan dia. aku tak ada pilihan (sebab kami perlu berbincang apa lagi yang aku perlu buat untuk study aku). maka, aku berjumpa dengan wani dan meminta dia pesan kepada Dr Z untuk memberitahu bahawa aku akan pulang dengan Dr T.

Dr T bawak aku minum minum minum di meranti dan menghantar aku pulang. ketika aku ingin mentutup karetanya, tangan aku tersepit di pintu itu, menyebabkan ibu jari aku berdarah. lantas aku memberitahu yazid, yang kebetulan dia ada kat hadapan umah. aku cakap kat dia tangan aku tersepit, dan dia mengesyorkan Losyen Mustajab..



Aku: boleh ke pakai ubat ni?
Yazid: boleh. ko pakai je.
Aku: aku rasa ubat ni untuk mengurut urut je..
Yazid: ko pakai je la. ubat melayu, semua boleh pakai.
Aku: tapi..


aah~ aku pakai je la daripada membiarkan darah meleleh leleh ditangan aku ni..

lepas aku sapu, rasa begitu pedih. otak aku: "persetankannya. kalo sapu ubat, memang rasa sakit".. cubaan aku mengpsiko diri sendiri. tapi aku tengok lagi banyak darah keluar ada la. ibu jari aku lagi kuat berdenyut pon ada la. aku tengok balik diskripsi Losyen Mustajab tu..

MELANCARKAN PEREDARAN DARAH...

dammit. siot yazid tipu aku. patut la lancar semacam je darah aku keluar. seb baik yazid bagi handiplus kat aku..

malamnya aku mendapatkan verifikasi dari kucai. dia kata losyen tu tak seswai untuk luka. hah!

dan kepada sesiapa ingin memesan Losyen Mustajab, sila SMS kat aku, ataw kucai, ataw datang terus ke Teratak 42 untuk mencuba. :)

16 ulasan:

  1. aku dah kata.. minyak wak dakam/minyak gamat ada kat bawah tu.. kena cari .. losyen mustajab tu untuk orang kuruskan badan.. ntuk kasi panas badan.. hahah

    BalasPadam
  2. ini jual produk ape?
    Aq memang percaya ubat melayu serba boleh kalu terkadung mineral oil maknanya boleh pakai unutk luka. nama pun mustajab.
    lagi masa tu aq fikir mustajab sama dgn mujarab

    BalasPadam
  3. hahaha
    inilah ubat yang ko cite haritu.
    Ko tahu sapa sebenarnya yang bagi ubat tu mujarab ? (aku asume ko tahu nye)hehehe

    BalasPadam
  4. hahaha...adoi main sebat je ye...aku nak order la losyen ni...nak pakai kat perut...dah tak tercover dah perut aku ni...tarik nafas pon still boyot...

    BalasPadam
  5. meh bank-in Rm 27..
    Rm 5 wat kos penghantaran..
    harga die RM 22

    BalasPadam
  6. فيصل
    aku tak taw pon ada kat mana sebab aku b4 this, takde pon nk guna ubat tu. sampai skrg aku tak taw rupa dan mana letaknye ubat gamat ko tu.

    yazid
    ya! memang mujarab sungguh ubat itu. haha

    ninja
    a'ah. ni la die. hehe.. weh, aku tak tahu sapa. sapa? bagitaw la. hehe

    abeming
    biasalah. orang kalo lemas, dia akan tarik apa sahaja, walawpon sehelai lalang. hehe

    kucai
    takde komisyen siket utk aku ke? hehe

    BalasPadam
  7. ni pakai sebelum tidur ke apa ni?bangun pagi terus perut kempis eh?hahaha...menarik...

    BalasPadam
  8. wah. haha.. kalo dia cepat kempis, nnt dia cepat kembung balik. kalo lambat kempis, lambat la kembung balik. susah tu ko nak kene pilih. hehe

    BalasPadam
  9. korang ni pengedar ke? jual jamu?

    sarmi,macam la kat KL takde.. ape lak ko ni

    BalasPadam
  10. hahaha..sengal gile raju..
    korang ni laki2...tp terer gle
    bab2 jual ubat,jamu.hahah

    BalasPadam
  11. aku dah slalu igtkan..
    ubat2 ni kena jauhkan dari kanak2
    nsb baik la x terpancut2 drh ko raju
    pasni pastikan ubat2 kite letak dlm satu first aid
    ape2hal senang
    even kalo betik luka bergaduh pon tau la dia nk cari ubat


    wei..
    betik mane..??
    dah lama aku x nmpk..

    BalasPadam
  12. tz
    takde la jual secara serious pon. tapi leh aje tolong edarkan sekiranya ada sesiapa yang inginkan.

    ati
    hi.. long time tak nampak nama. aku takde la terer pon. yazid yang terer dan kucai adalah super terer dalam bab bab ubat tradisional ni. hehehe

    joe
    tak terpancut apenye. banyak giler darah aku dah kuar tu. mau pening gak la. hehe.. banyak la ko betik nak amik ubat. kalo dia nak amik ubat, die soh abang kucai je.

    betik tu aku rasa die telah pergi membawa diri. sebab awek die tengah buntingkan bukan dari baka dia (spekulasi aku la.. lebih kurang macam fitnah la ni)

    BalasPadam
  13. adooii
    aku gelak sampai nangis2 ni..
    mana yazid? bijak tol mengesyor ubat... ko pon satu...da besar2 pon tak reti tutup pintu...
    aku rs sure sakit gle smpi berdarah..(aku stakat lebam je la..)

    adeh...btol ke bley kurus? tp aku rs nak kurus bukan pki ubat melancarkan peredaran darah...(ni da cam laen da bunyik dia).. "melancarkan penyahan lemak" ade? tp ni bukan untuk aku la..

    _fffafafaaa_

    BalasPadam
  14. yeah.. tu la fafa. aku pon leh lak mengiakan je ape yang aku cakap. kan aku dah cakap, tangan aku ni ada kuasa pemusnah. senang sahaja aku melakukan kerosakkan :p

    aku rasa la kot ubat ni leh bantu menguruskan badan. kenapa? ko berminat ke? yang melancarkan peredaran darah tu kire sebagai memudahkan membawa lemak lemak keluar la kot. hehe

    BalasPadam

terima kaseh :)